„UAB „Agrokoncernas GDP“ turi pasiūlymą gimnazistams

„UAB „Agrokoncernas GDP“ (pdf)

„UAB „Agrokoncernas GDP“ turi pasiūlymą gimnazistams.  Įmonė investuoja į naujus projektus, todėl  įmonei prireiks daug naujų, kvalifikuotų darbuotojų.

    Artimiausiu metu bus statoma  grūdų perdirbimo įmonė ir įmonei bus reikalingi apie 250 darbuotojų, kurių dauguma bus inžinieriai mechanikai, inžinieriai energetikai, automatikos specialistai ir t.t. Taip pat įmonių grupėje,  naujai statomose fermose, tame Tarpe ir Pakruojo raj., bus reikalingi veterinarijos gydytojai, felčeriai, kiti specialistai.

   Tikimės, kad  dalį šių naujai kuriamų darbo vietų ateityje norės užimti dabartiniai jūsų gimnazijų gimnazistai, kurie planuoja studijuoti aukščiau išvardintas specialybes aukštosiose mokyklose. Įmonė planuoja pasirašyti  kontraktus su tais moksleiviais, kurie planuotų pasirinkti šias profesijas ir po studijų, būtų įdarbinti mūsų įmonėse.

   Ką siūlo  moksleiviams  Agrokoncernas:  studijų metu bus mokama  solidi stipendija, o baigus studijas būtų suteikiamas gerai apmokamas darbas ir kitos socialinės garantijos. Šiuo pasiūlymu jaunimui būtų sudaryta galimybė pasilikti savo gimtame  krašte, dirbti ir už tai gauti atitinkamą atlyginimą.

    Suderinę su  savivaldybes vadovais, švietimo skyriaus vadovais, pageidautume susitikti su  gimnazistais ir  jiems pristatyti įmonės UAB „Agrokoncernas GDP“ viziją bei perspektyvas,  Agrokoncerno siūlymus. 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *